Airbnb

Sziasztok!

Az Airbnb a világom, és ezt csinálom már 18 éve. Jelenleg Magyarország második legnagyobb airbnb tulajdonosa vagyok, aki aktívan közel 150-nél több lakást kezel. 
 

Sydneyben nőttem fel. 10 éves koromban érkeztem családommal Magyarországra. Az Airbnb kezelés elött, egy palacsintázót üzemeltettem Japánban, amit 1 év után sajnos be kellett zárnom. Egy Japán lány miatt jöttem vissza anno Budapestre és utána indult az Airbnb üzlet.  Valójában 2006 ban nem is volt airbnb,  hanem csak booking.com, hostelworld, és laterooms. Hét éven keresztül szinte heti hét napot dolgoztam, takarítottam, vendéget vártam, telefont mindig felvettem, áraztam, és ingatlanokat próbáltam szerezni a növekedéshez. Ez volt az ára a gyors sikernek. Ezt ma már sokkal könyebben meg lehet csinálni, de persze most is meg kell dolgozni érte. Mostmár automatizált szoftverek vannak, automatikus árazás, key box rendszer, ahol ott sem kell lenned, amikor megérkezik a vendég.  De van vele munka. Ezekről beszélek a könyvemben.

Jones_Peter_airbnbtanfolyam.com
Imádok árazni, vendégekkel beszélni , és maga egy profi cég kultúrát kialakítani és managelni. 
Most már több mint 30 alkalmazottam van, és emiatt nem járok be mindennap a cégbe, de a know how – és tapasztalatok azok mind megvannak. 

Nagyon sok embert képeztem már akik 1 lakással belekezdtek és most már panzió, vagy több lakást tulajdonolnak vagy üzemelnek. Nagyon jó érzés, amikor látom az üzleti és személyes fejlődésüket és hogy hova jutottak.  Ebben a könyvben és pluszban az AIRBNB tanfolyamokon, amiket 2-3 havonta tartok részletesen megyek bele, hogy mire kell figyelni, milyen adózási dolgokat kell csinálni, illetve milyen szobaárazási metodikák léteznek. Milyen lépéseket kell megtenni mielőtt a önkormányzatoknál beadjuk az engedélykérést.  

Illetve akik már több lakást kezelnek, hogyan tudják ezt még effektívebben csinálni, személyzettel, árazási szoftverrel, takarítással, adózással stb. 

Kattints a tanfolyam fülre és találkozzunk a következő tréningemen!

Peter